Trileri iz 2016. koje vredi pogledati

Protekle godine imali smo prilike da gledamo brojna osvarenja iz triler žanra. Prepuni iznenađenja i napetosti, neki od filmova ovog žanra su se izdvojili i uspeli da gledaocima daju i više nego dovoljnu dozu uzbuđenja, iznenađenja, isčekivanja i strepnje. Za vas smo izdvojili one najbolje i bez preteranog piskaranja, uz kratke sinopsise, ostavili vama da ih pogledate i javite mišljenje.

Ljubiteljima popularnog trilera obećavamo dobru listu za filmski maraton, a onima koji su već pogledali dobar deo bar nekoliko ostvarenja koja su u žurbi modernog vremena propustili.

Hush

Gluva spisateljica, koja se povukla u usamnljenički život u šumi, mora da se bori za svoj život kada se na njenom prozoru iznenada pojavi maskirani ubica.

Lični kupac (Personal Shopper)

Lični kupac Morin je u Parizu i odbija da napusti grad sve dok ne stupi u kontakt sa svojim bratom blizancem koji je ranije umro tamo. Njen život postaje još komlikovaniji kada je misteriozna osoba kontaktira putem tekstualnih poruka.

Poziv (The Invitation)

Dok prisustvuje večeri u svom bivšem domu, Vil misli da njegova nekadašnja žena i njen novi muž imaju zlokobne namere prema svojim gostima.

Department Q: A Conspiracy of Faith

Dva isprepletana slučaja, koja povezuju prošlost sa sadašnjošću, zahtevaju pomoć odeljenja K kako bi došli do neuhvatljivog serijskog ubice, dok vreme ističe…

Eye In The Sky

Pukovnica, Katarina Pauel, komandni oficir operacije zarobljavanja terorista u Keniji, vidi da njena misija eskalira kada devojka uđe u smrtnu zonu, aktivirajući međunarodni spor oko implikacija modernog ratovanja.

Ona (Elle)

Uspešna poslovna žena biva uvučena u igru mačke i miša dok prati nepoznatog čoveka koji ju je silovao.

Po cenu života (Hell or High Water)

Razvedeni otac i njegov stariji brat robijaš koriste se očajničkim šemama kako bi sačuvali porodični ranč u Zapadnom Teksasu.

Sluškinja (The Handmaiden)

Žena koja je angažovana kao sluškinja japanske naslednice je tajno umešana u zaveru protiv nje.

Noćne zveri (Nocturnal Animals)

Bogata vlasnica umetničke galerije dobija nacrt novog romana njenog bivšeg muža i kada počne da ga čita, jednostavno neće moći da stane.

Izvor fotografija: IMDb