Za sve ljubitelje elektronske muzike – RUHR ima novi događaj!

U subotu, 19. maja, na dobro poznatoj lokaciji u Čaurnici u Kneževom arsenalu u Kragujevcu, održaće se prvi RUHR-ov događaj. Za ovogodišnje muzičko putovanje zadužen je Miloš Martinov – Lag, predstavnik andergraund kulture, DJ i producent. Panker sa klasičnim muzičkim obrazovanjem, Lag svoju kreativnost izražava elektronskom muzikom, kroz specifičan, sirov i kompleksan tehno zvuk. Svojom muzikom komunicira sa publikom pružajući joj prepoznatljivo, ali uvek jedinstveno klupsko iskustvo. Pojavljuje se na domaćem lejblu Teskoba, ali i inostranim lejblovima poput Sect Records, Singularity Recordings, Mord Records i THEM.

Lokalnu podršku na događaju pružiće poznata imena: Rèdacs (Filip Srećković) i Razbibriga (Miloš Grebović).

RUHR presents Lag(MORD)

Dobrodošli u najstariji industrijski grad u Srbiji!Kragujevac i Knežev arsenal otvaraju vrata za ceo region!U subotu 19. maja, nemački Berghain je u Čaurnici!Upadajte: RUHR presents Lag(MORD)Ulaznice po ceni od 500 RSD, možete nabaviti u kafiću Nemam Ve De Caffe Club Kragujevac. Nabavite svoju ulaznicu na vreme, jer je kontigent za pretprodaju ograničen!

Publiée par RUHR sur mardi 15 mai 2018

RUHR je organizacija koja od 2016. godine aktivno promoviše andergraund kulturu u Kragujevcu i nastoji da kragujevačkoj publici (ali i onoj u regionu) približi elektronsku muziku, preciznije – tehno. RUHR je pionir (ponovne) popularizacije ovog muzičkog žanra u centralnoj Srbiji. Sa svakim događajem, na već dobro poznatoj lokaciji u Čaurnici u Kneževom arsenalu, interesovanje publike raste, te se tako broj posetilaca od prvog do poslednjeg događaja udvostručio. Do sada su na RUHR-u nastupali izvođači iz Kragujevca, Beograda, Pančeva, Bosne i Hercegovine: Vladimir T, Rèdacs, Bojan Vukmirović, Luka Concrete, Razbibriga, Petar Lazović, Sugar Lobby, Kristina Lalić, Sophie J, Forest People, Ilija Đoković, Andrew Meller, TKNO, a za prvi događaj u 2018. zadužen je Lag.

RUHR i ove godine uspešno nastavlja da menja (sup)kulturnu sliku Kragujevca, sa ciljem da u bliskoj budućnosti doprinese i samoj kulturi putem brojnih projekata.

Cena ulaznica će biti 500 dinara u pretprodaji, a 700 dinara na ulazu.
Nabavite svoju ulaznicu na vreme u kafiću “NemamVeDe”, jer je kontigent ulaznica za pretprodaju ograničen.

Rezervacija ulaznica za posetioce iz drugih gradova će biti moguća slanjem mail-a na ruhrorg@gmail.com, koji sadrži ime, prezime i mesto iz koga dolazite, a ulaznice možete podići na dan događaja, na pultu ispred mesta održavanja manifestacije, uz lični dokument.