RUHR predstavlja: Lag u Kneževom arsenalu

0
795

Za sve ljubitelje elektronske muzike – RUHR ima novi događaj!

U subotu, 19. maja, na dobro poznatoj lokaciji u Čaurnici u Kneževom arsenalu u Kragujevcu, održaće se prvi RUHR-ov događaj. Za ovogodišnje muzičko putovanje zadužen je Miloš Martinov – Lag, predstavnik andergraund kulture, DJ i producent. Panker sa klasičnim muzičkim obrazovanjem, Lag svoju kreativnost izražava elektronskom muzikom, kroz specifičan, sirov i kompleksan tehno zvuk. Svojom muzikom komunicira sa publikom pružajući joj prepoznatljivo, ali uvek jedinstveno klupsko iskustvo. Pojavljuje se na domaćem lejblu Teskoba, ali i inostranim lejblovima poput Sect Records, Singularity Recordings, Mord Records i THEM.

Lokalnu podršku na događaju pružiće poznata imena: Rèdacs (Filip Srećković) i Razbibriga (Miloš Grebović).

https://www.facebook.com/ruhrorg/videos/2065532147102315/

RUHR je organizacija koja od 2016. godine aktivno promoviše andergraund kulturu u Kragujevcu i nastoji da kragujevačkoj publici (ali i onoj u regionu) približi elektronsku muziku, preciznije – tehno. RUHR je pionir (ponovne) popularizacije ovog muzičkog žanra u centralnoj Srbiji. Sa svakim događajem, na već dobro poznatoj lokaciji u Čaurnici u Kneževom arsenalu, interesovanje publike raste, te se tako broj posetilaca od prvog do poslednjeg događaja udvostručio. Do sada su na RUHR-u nastupali izvođači iz Kragujevca, Beograda, Pančeva, Bosne i Hercegovine: Vladimir T, Rèdacs, Bojan Vukmirović, Luka Concrete, Razbibriga, Petar Lazović, Sugar Lobby, Kristina Lalić, Sophie J, Forest People, Ilija Đoković, Andrew Meller, TKNO, a za prvi događaj u 2018. zadužen je Lag.

RUHR i ove godine uspešno nastavlja da menja (sup)kulturnu sliku Kragujevca, sa ciljem da u bliskoj budućnosti doprinese i samoj kulturi putem brojnih projekata.

Cena ulaznica će biti 500 dinara u pretprodaji, a 700 dinara na ulazu.
Nabavite svoju ulaznicu na vreme u kafiću “NemamVeDe”, jer je kontigent ulaznica za pretprodaju ograničen.

Rezervacija ulaznica za posetioce iz drugih gradova će biti moguća slanjem mail-a na ruhrorg@gmail.com, koji sadrži ime, prezime i mesto iz koga dolazite, a ulaznice možete podići na dan događaja, na pultu ispred mesta održavanja manifestacije, uz lični dokument.