Prvi poljubac ispred kamere

Zamislite da imate oko 12 godina i da treba da se poljubite po prvi put. To je više nego dovoljno da se unervozite, ali dodajte na tu sliku još i kameru i filmsku ekipu oko vas. Neki to ne moraju da zamišljaju, jer su svoj prvi poljubac doživeli upravo na filmskom setu. Neki od ovih 8 parova su posle toga i zaista završili u vezi, tako da izgleda i nije prošlo toliko loše.

Mila Kunis & Ešton Kučer (Ashton Kutcher)

U braku su od 2015. godine i imaju dvoje dece, ćerku Vajat (3) i sina Dimitrija (11 meseci). Ali pre nego što su varnice krenule da sevaju i iza kamere, u prvoj sezoni serije “Vesele sedamdesete” (That ’70s Show) tada četrnaestogodišnja Mila doživela je svoj prvi poljubac – i to upravo sa Eštonom. Kasnije je priznala: “Bila sam nervozna i bilo mi je neprijatno. Baš mi se sviđao.”

Danika Mekeler (Danica McKeller) & Fred Sevidž (Fred Savage)

Ako ste gledali “Čudesne godine” (The Wonder Years), sigurno se sećate Vininog i Kevinovog poljupca. Danika i Fred, koji su ih glumili, tada su imali 13 i 12 godina. “Sećam se da sam sedela tamo i mislila ‘O Bože, sada ću se prvi put poljubiti’…”, otkrila je Danika. Bila je toliko uzbuđena da su tu scenu morali da ponove čak šest puta. “U seriji mi je upravo umro brat, tako da je trebalo da budem strašno tužna. Ali bila sam toliko uzbuđena da nisam mogla da skinem osmeh sa lica. Naravno, onda smo morali da snimamo scenu ponovo”, objasnila je.

Danijel Fišel (Danielle Fishel) & Ben Sevidž (Ben Savage)

Baš kao i njegov stariji brat Fred, i Ben se prvi put poljubio na setu; u pitanju je isto bila serija, i to jedna od popularnijih 90ih godina – “Boy Meets World”. U jednoj od epizoda, Topanga (Danijel) je sočno poljubila Korija Metjua, odnosno Bena. Danijel je godinama kasnije otkrila da je znala da se nije pre ljubio – po tome što je ostatak dana bio jako crven u licu.


Majim Bialik (Mayim Bialik) & Džoni Galeki (Johhny Galecki)

Sada ih gledamo kao Ejmi i Lenarda u seriji “Štreberi” (The Big Bang Theory), ali to nije prvi put da njih dvoje dele kadar. Kada su imali 14 godina, poljubili su se na setu serije “Blossom”, gde Džoni glumi Blosominu simpatiju. Majim, naravno, tumači Blosom. Zanimljivo je to što su tu scenu opet izveli 2016, kada se postava “Štrebera” pojavila u emisiji Konana O’Brajana.


Kendis Kameron Bjur (Candace Cameron Bure) & Skot Kurtis (Scott Curtis)

Pomalo je neugodno kad se nikad nisi poljubio, a onda moraš da se ljubiš na nacionalnoj televiziji”, rekla je Kendis o svom prvom poljupcu, koji se desio kad je imala 12 godina u trećoj sezoni serije Puna kuća” (Full house).

Dakota Fening (Dakota Fanning) & Tomas Kurtis (Tomas Curtis)

Tada sedmogodišnja Dakota je 2002. godina glumila mlađu verziju Melani Smuter (Riz Viterspun) u filmu “Sweet Home Alabama”. Ovako je opisala svoj poljubac sa Tomom u emisiji The Tonight Show: “Bila sam jako, jako nervorzna jer se nikad nisam poljubila, i to još u usta. Ali posle sam se navikla i bilo je čak i zabavno.”

Ana Klamski  (Anna Chlumsky) & Mekoli Kalkin (Macaulay Culkin)

Malo ko može da se pohvali da je za svoj prvi poljubac dobio nagradu Best Kiss Award na MTV Movie Awards dodeli nagrada, kao Kalkin 1992. godine. U pitanju je film “My Girl”, oboje su imali 11 godina i oboma im je to bio prvi poljubac.

Kirsten Danst (Kirsten Dunst) & Bred Pit (Brad Pitt)

Iako bi milioni njegovih obožavateljki dalo sve da bude na njenom mestu, Kirsten nije baš bila oduševljena. Poljubac se dogodio 1994. dok su snimali dramatični horor „Intevju sa vampirom“ (Interview with the Vampire). Tada, sa 11 godina, opisala ga je kao „odvratan“. Možda bi utisak bio bolji da je na Pitovom mestu bio njihov kolega ništa manjih zavodničkih sposobnosti, Tom Kruz (Tom Cruise), koji je takođe glumio u filmu.

Izvori fotografija: purewow.com