PAKLENE ULICE 8: Najpoznatija elitna jedinica stiže u domaće bioskope

Posle filma „Paklene ulice 7“, jednog od kinematograskih hitova koji su najbrže u istoriji zaradili milijardu dolara na svetskim blagajnama i šestog po redu najvećeg svetskog filma svih vremena, stiže najnovije poglavlje jedne od najpopularnijih i najdugovečnijih filmskih franšiža: „Paklene ulice 8“.

imdb

Osmi deo popularne franšize prikazivaće se u domaćim bioskopima od 20. aprila, u Taramount distribuciji.

Sada kada su Dom i Leti na medenom mesecu, Brajan i Mia se povukli iz igre, a ostatak ekipe oslobođen svih optužbi, tim koji večito putuje po svetu počeo je da vodi nešto nalik normalnom životu. Sve će potrajati dok misteriozna žena, čiju ulogu donosi oskarovka Šarliz Teron, ne zavede Doma u svet kriminala iz kog, po svim izgledima, ne može da pobegne. Kada Dom izda one najbliže njemu, ekipa se susreće sa najtežim izazovom koji će ih dovesti pred test kakav nikad pre nisu imali.

Od obala Kube i ulica Njujorka, preko ledenih ravnica kod Barencovog mora, elitna jedinica će preći ceo svet ne bi li sprečila anarhistu da pokrene haos na svetskoj sceni… i vratila kući čoveka koji je od njih napravio porodicu.

U filmu „Paklene ulice 8“, Vinu Dizelu se pridružuju zvezde iz prethodnih delova uključujući Dvejna Džonsona, Džejsona Stetama, Mišel Rodrigez, Tajrisa Gibsona, Krisa „Ludakrisa“ Bridžisa, Natali Emanuel, Elsu Pataki i Kurta Rasela. Pored Šarliz Teron, u serijalu se po prvi put pojavljuju Skot Istvud i oskarovka Helen Miren. Film je u režiji F. Garija Greja.

Naslovna fotografija: © Universal Pictures