Gde su bili pre nego što su postali najpoznatija grupa prijatelja?

Postoje te neke evergreen serije koje kad ugledamo, osetimo nalet sreće, nostalgije i zahvalnosti, jer nas poput vremenske mašine vraćaju u vreme kada smo ih prvi put, sa oduševljenjem gledali. Jedna od serija koja zasigurno ima takav efekat na globalnu populaciju su Prijatelji (Friends).

Najpoznatiju grupu prijatelja sa istim oduševljenjem gledaju i nove generacije, po prvi put, a i stari fanovi po ko zna koji, zahvaljujući konstantnim reprizama i svim lepotama interneta. Šest glumaca, šest heroja koji su od ove serije napravili mega hit i koji će ostati zauvek upamćeni po tim ulogama, nisu oduvek bili poznati i priznati. Mi vam otkrivamo neke od zanimljivih projekata kojima su se bavili pre nego sto su postali zauvek upamćeni kao PRIJATELJI.

Metju Peri (Matthew Perry)

Izvor fotografije: images.moviepilot

Metju je pre glume profesionalno igrao tenis u Kanadi. Posle razvoda roditelja, seli se u SAD i počinje da se zanima za glumu.

Evo njegove slike iz sportskih dana:

Izvor fotografije: matthewperrysperryians.files.wordpress

Met LeBlank (Matt LeBlanc)

Izvor fotografije: thoughtcatalog.files.wordpress

Svoju karijeru Met je započeo kao foto model snimajući reklame za razne brendove.

Ova reklama za koka-kolu je jedna od njegovih prvih pojava pred kamerama:

Dženifer Aniston (Jennifer Aniston)

Izvor fotografije: s-media-cache-ak0.pinimg

Dženifer se prvi put na televiziji pojavila 1990. godine u dve epizode kratkotrajne TV serije Molloy, zajedno sa, kasnije njenim mužom, Bred Pitom (Brad Pitt).

Lisa Kudrou (Lisa Kudrow)

Izvor fotografije: i.dailymail

Prvo je želela da postne lekar poput njenog oca, kasnije shvata da ipak želi da se bavi glumom i prijavljuje se na audiciju za komedijsku grupu Groundlings, na kojoj je odbijena, da bi tek 1989. godine postala njihov član.

Evo nekoliko njenih slika iz tog perioda:

Izvor fotografije: cdn4.thr
Izvor fotografije: cdn4.thr

Dejvid Svimer (David Schwimmer)

Izvor fotografije: ikarmik

Nakon što je diplomirao i postao advokat, Dejvid, sa još sedam prijatelja sa fakulteta osniva čikaško pozorište gde glumi u mnogim predstavama. Na filmskom platnu se prvi put pojavljuje krajem 80-ih, tumačeći manje uloge. Svimer je 1994. godine izabran za ulogu Rosa Gelera u prijateljima, gde glumi u svakoj epizodi od početka pa do kraja.

Dejvid u seriji Njujorški plavci:

Izvor fotografije: s-media-cache-ak0.pinimg

Kortni Koks (Courtney Cox)

Izvor fotografije: uproxx.files.wordpress

Slično kao i njen kolega Met Leblank, Kortni je počela snimajući reklame, a imala je i profesionalni modni ugovor. Dok je radila kao manekenka, pojavljivala se na brojnim naslovnicama modnih magazina, a privatno je pohađala časove glume.

Save

Save