“Black Exit” TRZTN: Muzika kao digitalni puls

0
766
“Black Exit” TRZTN: Muzika kao digitalni puls

Muzička inovacija poznatog producenta 

Ukoliko ste se pitali kako će izgledati muzika u budućnosti, vreme je da poslušate novi hit Tristana Beketa (Tristan Becket), pod nazivom “Black Exit” , čiji je spot premijerno predstavljen javnosti 16. oktobra na portalu www.nowness.com.

Ova nova verzija elektronske muzike, inspirisana  delima švajcarskog slikara savremene umetnosti Hans Rudolf Džindžera (Hans Rudolph Ginger), nastala je u saradnji kompozitora i producenta TRZTN sa američkim pevačem Pol Benksom (Paul Banks) i producentom Tim Ričardsonom (Tim Richardson), koji je stvorio krivudavu, neverovatnu, CGI figuru koja se kreće ujedno sa pulsirajućom elektronskom trakom.

artandcommerce.com

“Bio sam inspirisan ritualnim ritmom pesme. Subliminalni otkucaji TRZTNa, u kombinaciji sa psihoseksualnim slikama u Polovim tekstovima, predstavljaju originalnost video snimka”, rekao je Ričardson.

On je na svome Twitter nalogu napisao: “Ritualni otkucaji  pesme činili su se skoro kao disanje kada sam je prvi put čuo. Dok sam slušao, zamišljao sam digitalni puls, otkucaj srca prikazan kao 3D apstrakcija ženskog tela, inspirisan organskim futurizmom H.R. Džidžer-a”.

“Black Exit” je prva pesma sa novog albuma TRZTN-a, pod nazivom “Poslednji dani moći”, koji je nastao u saradnji sa vokalistima, gde će svaka pesma imati video sa drugačijim rediteljem.

Tristan Beket (TRZTN), rođen  je u Lisabonu, odrastao u Brazilu i Njujorku, a trenutno  živi u Njujorku i Parizu.

Sarađuje sa mnogim poznatim imenima, a trenutno ga predstavljaju “Cadence Films” i luksuzni brendovi kao što su”Šanel”, “Dior” i “Najk”.

CEO VIDEO SPOT POGLEDAJTE OVDE.

Izvor: NOWNESS