Novi nivo seksepila – bele vlasi koje nas mame

Kada vidimo starijeg muškarca sa mlađom ženom pored sebe, obično bismo pomislili kako je on sigurno veoma bogat i da je ona sa njim samo iz tog razloga. Taj kliše su se potrudili da razbiju oni – stariji muškarci, toliko neodoljivi da redefinišu pojam seksepila. Na njihovu pojavu sve pripadnice lepšeg pola, i mlađe i starije, prosto ne mogu da ostanu ravnodušne.

Oni su aktivni, stilizovani i gotovo neverovatno fit, toliko da kombinacija zategnutih trbušnjaka i sede brade postaje izgled za kojim čeznu i mnogo mlađi muškarci. Seda brada, nekada sinonim za starost i mudrost, postala je novi must have look.

Jedan od začetnika ove internet revolucije svakako je Gianluca Vacchi, biznismen i milioner  koga su italijanski mediji nazvali kraljem društvenih mreža (samo na Instagramu ima preko šest miliona pratilaca). Snimak na kom đuska na jahti sa svojom značajno mlađom lepšom polovinom videli su milioni:

Saturday afternoon fever? @jogiorgiajo @ricky_martin #gvlifestyle #mordidita #rickymartin

A video posted by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on

Modna industrija već neko vreme teži modelima koji razbijaju kalupe komercijalnog shvatanja lepote, tako da je širom otvorila vrata za starije muške modele (žene će, nažalost, na ovako nešto morati još da čekaju). Neki od muškaraca sa naše liste svoju karijeru u svetu modelinga započeli su tek kada su zakoračili u šestu deceniju života, što definitivno potvrđuje onu staru izreku da nikad nije kasno.

Uživajte!

Aiden Brady, 50 godina

Foto: boredpanda.com

Eric Rutherford 

Foto: boredpanda.com

Marc Reay, 57 godina

Foto: boredpanda.com

Alessandro Manfredini, 48 godina

Foto: boredpanda.com

Guillermo Zapata, 48 godina

Foto: boredpanda.com

Irvin Randle, 54 godine

Foto: boredpanda.com

Andre Van Noord, 51 godina

Foto: boredpanda.com

Mister Alborghetti

Foto: boredpanda.com

Nick Wooster, 56 godina

Foto: boredpanda.com

Gianluca Vacchi, 49 godina

Foto: boredpanda.com

Izvor fotografija: boredpanda.com

Save