Zvezdara Teatar: Martovske poslastice

0
1079

Repertoar za mart je spreman, a prodaja ulaznica je počela!

Ovog meseca Zvezdara teatar posebno izdvaja jedinstveno muzičko iskustvo – koncert braće Teofilovića 29. marta, u 19.30h.

Zbog velikog interesovanja u goste će ponovo doći trupa iz Novog Pazara koja će izvesti predstavu Beton mahala u režiji Branislava Trifunovića i Rifata Rifatovića.

Prošli mesec imali ste priliku da uživate u premijeri predstave Korešpodencija, B. Pekića i B. Mihajlovića Mihiza, u režiji Gorčina Stojanovića. U predstavi igraju Branislav Lečić, Slavko Štimac, Anica Dobra, Joakim Tasić, Jelena Stupljanin i Branko Vidaković. Ovog meseca možete je pogledati u dva termina.

Zbog velikog interesovanja publike, ovog meseca možete nabaviti i poklon vaučere, koje je moguće kupiti na biletarnici pozorišta. Jedan vaučer važi za dve ulaznice i može biti divan poklon za prijatelje, porodicu, poslovne saradnike ili drage dame čiji nas poseban dan očekuje 8. marta. Više informacija potražite na sajtu pozorišta.

Takođe vas podsećamo da su predstave namenjene osobama koje su starije od dvanaest godina, kao i da nakon početka predstave ulazak u salu nije moguć zbog ometanja glumaca i publike koja je stigla na vreme.

Vidimo se u Zvezdara Teatru!