Spring Vintage Fashion: Prodajna izložba

0
801
Spring Vintage Fashion: Prodajna izložba

Ako već niste posetili renovirani prostor ex Mikser House-a koji je sada savamalska oaza – Remiks Gastro Bar, onda je pravo vreme da to učinite.

Izuzetan enterijer, prijatno i stručno osoblje, najbolja hrana i vino su Gastro Bar za kratko vreme podigli do samog vrha beogradskih destinacija. Iako je uređen više za noćne varijante, odnosno klupski provod, zbog prigušenog svetla i u toku dana, bar je prilično posećen i preko dana. Vikendom uveče je za mix pultom uvek neko od izuzetnih dj-jeva, a juče je održana posve drugačija manifestacija u dnevnoj varijanti.

Naime Gastro Bar je bio domaćin “Spring Vintage Fashion” prodajne izložbe brendirane muške i ženske odeće. Posetioci su imali prilike da u periodu od 13h do 19h časova pazare po najpovoljnim cenama odeću renomiranih svetskih modnih brendova poput “Guess”-a , “Kookai”, “Michael Kors”-a i mnogih drugih.

Ovo je prava manifestacija za ljubitelje mode i vintage komada jer ovde šta kupite budite sigurni da niko u gradu neće posedovati isti komad odeće kao vi.

Vintage fashion prodajna izložba odražava se već tri godine, ali evo drugi put u prostorijama Remix Gastro Bara. Održavaće se svakog meseca, nastojeći da postane tradicija nedelje popodne kada sa svojim prijateljima dođete na kafu u ovaj divni prostor, a usput častite sebe kvalitetnim vintage komadom. Imamo stalne izlagače, ali svakako svi zainteresovani izlagači se mogu prijaviti na broj telefona 0621261089 i rezervisati svoj izložbeni prostor. “, ističe organizatorka manifestacije Sanja Kostić.

Garderoba je mahom nova i najčešće je neželjeni poklon prodavca, a ako je nošena u odličnom je stanju tako da je to jedva primetno.

Svrha i udobnost garderobe ovde je stavljena u drugi plan, a akcenat je više na dezenima, krojevima i autentičnosti vintage komada.

Cene su povoljne ako uzmemo u obzir koliko garderoba datih brendova košta u prodavnicama.

Za svakog ima ponešto, pa tako uz unikatne komade garderobe mogu se naći i cipele, tašne, aksesoari poput vintage naočara za sunce, marama i šešira.

Sledeći Vintage fashion event-a očekuje se sredinom aprila. Tačan datum još uvek nije poznat, ali ne brinite, bićete blagovremeno obavešteni.

Fotografije: Katarina Vulešević