Prvi dejt: Šta se sve odvija u muškoj glavi?

Kako je upoznavanje preko raznoraznih društvenih mreža sve više prisutno u savremenoj ljudskoj zajednici, takozvani dejtovi na slepo prednjače nad bilo kojom drugom vrstom sastanaka. Osim što su, naravno, ovi današnji u prednosti, jer smo ipak danima unazad prečešljavali dotični profil, te pored toga što znamo kako osoba izgleda, saznali smo još svašta nešto.

Prvi dejt sam je po sebi nekako čudno i ne baš tako prijatno iskustvo. Zapravo, prvih pola sata dejta. Ukoliko onda kliknete, to zajedničko vreme pretvara se u jednu od lepših stvari koju ste doživeli tog meseca, a kući odlazite sa onim dobro poznatim osećajem kao da vam iz dubine duše navire smeh. Međutim, dok dođe do tog nivoa prijatnosti, u našim glavama javlja se hiljadu i jedna misao.

Ekipa CGI Animated Shorts i umetnici po imenu Josiah Haworth, Joon Shik Song i Joon Soo Song pozabavili su se ovom temom i napravili jedan kratak animirani film. U pitanju je vizuelni prikaz svega onoga što se dešava u glavi jednog muškarca na prvom dejtu. Jedino što u pravom životu sve ovo uglavnom ostane samo na nivou njegovih misli i projekcija, složićemo se da su autori filma gotovo 100 posto u pravu. Procenite sami…