Pogledajte trejler “najstrašnijeg” horora nove generacije

Trejler za film “Hereditary” je uspeo da zastraši publiku filmskog festivala Sandens, a kritika kaže da će ovo biti najstrašniji film tekuće godine.

U glavnim ulogama gledaćemo Toni Kolet (Toni Collete) i Gabrijela Birna (Gabriel Byrne). Film prati porodicu koja tuguje zbog smrti Anine (Toni) majke. Kako kopaju dublje, istražujući svoje poreklo, članovi porodice sve više počinju da brinu o svom porodičnom  nasleđu. Trejler nas intrigira da se pitamo šta nas u filmu očekuje, a uključuje mrave, obezglavljenog goluba i nekoga u plamenu.

hollywoodreporter.com

Sandens festival je postao popularan po lansiranju mnogih prestrašnih filmova, uključujući “Slagalicu strave” (Saw), “Vešticu” (The Witch) i prošlogodišnji hit horor “Beži!” (Get out), a sada je tu i “Hereditary” koji je pored ogromnih pohvala rangiran sa 100% na Rotten Tomatoes-u.

AA Dowd je za AV Club napisao da je u pitanju čisti emocionalni teror koji te prvo obasipa pravim užasom neopisive vrste, a onda ta osećanja pojača i natprirodnim pojavama. Džošua iz Time Out-a pedviđa da će ovo biti “Isterivač đavola” nove generacije, dok Džordan Rimi iz The Playlist-a poručuje da će film predstavljati kulminaciju horor žanra poslednjih 50 godina.

Pogledajte trejler u nastavku…

I? Šta mislite, da li će ovo biti film koji će uterati najveći strah u kosti gledaocima horora 2018. godine?

Izvor naslovne fotografije: esqire.com