“Počnite 2018. na pravi način”

0
846

Od Nove godine nas deli čitavih pet dana. I pošto su ona, za mnoge naporna i apstraktna pitanja poput Gde ćeš za Novu? u punom jeku i dalje, Internet bogovi su se smilovali na smrtnike izmučene novogodišnjom euforijom podarivši im novi talas novogodišnjih šala pod nazivom If you play (at midnight), ne bi li lakše podneli ovaj teški praznični period.

Zamislite scenu: 31. decembar, vreme između 23h i ponoći. Bilo da ste na dočeku u gradu, sa još mnogo ljudi, ili pak u krugu najbližih kod kuće, euforija raste hteli vi to ili ne. Ako ništa, bar vas petarde cimaju na svaka dva minuta i jasno ukazuju da Nova godina samo što nije. I kako zamišljate tih nekoliko poslednjih minuta 2017.-te? Gde ste? S kim ste? Šta slušate? Šta ćete prvo otpevati novoj 2018.-toj?

Prema drevnom online predanju, veruje se da će vam stihovi uz koje dočekate Novu godinu obeležiti tok iste. Na vama je da izaberete adekvatne stihove koji će vas „voditi” naredne godine. Ukoliko ste neodlučni, u pomoć vam pristižu bogovi interneta. Oni su se pozabavili vašim izborom i preračunali tačno u koliko sati i minuta bi trebalo da pustite određenu pesmu da biste u 00.00h čuli svoju mantru za narednu godinu, ili bar obeležili njen početak kako dolikuje. Evo šta vam Bogovi predlažu u najluđoj noći:

Hejteri, niste zapostavljeni, ne brinite! Ima šala i za vas:

Naslovna fotografija: ilikeyouandnaps.com

Ostale fotografije: twitter.com