Ljubavne veze iz ugla komičara

Svi znamo da je teško održati povezanost sa nekom osobom, čak i ako gajimo snažna osećanja prema njoj. Potrebne su žrtve i razumevanja, kako sa jedne, tako i sa druge strane, kako bi taj odnos prerastao u nešto ozbiljno. S obzirom da je to nešto sa čime se svi mi susrećemo i poistovećujemo, prirodno je da komičari često ovu temu potenciraju u svojim nastupima. Stoga smo izdvojili neke od najsmešnijih anegdoti i pogleda na veze kojima su poznati komičari izazivali lavine smeha.

Bil Bur (Bill Burr)

„Nijedna veza nije izbalansirana. Nekome je uvek više dozvoljeno. Neko se uvek krije iza onog drugog, kao u biciklističkoj trci. Nekome vetar uvek ide u lice, zar ne? Neko je uvek pozadi, kao „Vidi, stvarno. Zaista jeste mokro.“ Neko se uvek krije iza tvog prokletog ponča. Muško-žensko, žensko-žensko, oni-oni, u čemu god da ste, svaka veza. Postoji osoba koja pere sudove i ona koja ih ostavlja da se osuše. Jer znaju da ćeš ih oprati. Samo čekaju i posle nekog vremena, ne možeš više da izdržiš. Sediš i onda moraš da ustaneš i da ih opereš… A šta oni rade? Sede u drugoj sobi i čekaju. Kao da ne znaju šta radiš. I čekaju dok ne čuju zvuk posuđa i tada počinje predstava. Tada utrčavaju u sobu i krenu kao „Šta? O! Ja sam hteo da ih operem.“ A vi ste kao „Ne, nisi! Stoje ovde već osam sati. Držim ruke u vodi sobne temperature sa ostacima kajgane koji plutaju naokololo. Nemoj da se praviš naivan. Ti si životinja, odgajen si od strane životinja i skloni mi se sa očiju!“

Bill Burr / source: YouTube screenshot

Dejv Čapel (Dave Chappelle)

„Nije da moja žena i ja ne provodimo vreme zajedno, nego smo toliko dugo u braku da više ne pričamo… kao… Ne znam da li je neko od vas oženjen, ali posle dest godina svo to čavrljanje nestaje. Rekli ste sve što ima. Znate šta mislim, samo smo u elementu. Pre nego što ode na spavanje, uvek mi kaže istu stvar. „Dejve, idem da spavam, laku noć.“. Ja kažem „Dobro, ja ću ostati da gledam TV.“ Onda krene uz stepenice i na pola puta se okrene i kaže „Dejve, nemoj da pojedeš užinu za decu.“ I onda ode.“

Dave Chappelle / source: YouTube screenshot

Mark Normand (Mark Normand)

„Zanimljiva činjenica o muškarcima: Mi ne želimo da radimo ništa. Dok žene žele da rade stvari. „Hajdemo da beremo jabuke, hajmo na ručak.“ Muškarci ne žele da rade ništa od toga. Uradićemo, samo da budemo fini, ali znajte da niko od nas to ne želi da uradi.

Mark Normand / source: YouTube screenshot

Ako ste se pronašli u nekoj od ovih situacija, znajte da niste sami, jer su ove šale nasmejale hiljade ljudi. Upravo zato i mnogi komičari potenciraju partenrske odnose u svojim materijalima, jer su to stvari iz svakodnevnog života sa kojima svi možemo da se poistovetimo. Te razlike između partnera posebno izazivaju lavine smeha. Međutim, te razlike nas zapravo spajaju i nema ništa lepše ako smo u stanju da ih prihvatimo i da im se iskreno nasmejemo.