Koncert benda Letu štuke na Osmoj Kontakt konferenciji

Osma Kontakt konferencija biće održana od 21. do 24. marta u Beogradu u organizaciji producentske kuće „Kontakt konferencija“ i promoterske kuće Odličan Hrčak. 

U revijalnom delu muzičkog programa u petak, 22. marta u 21 čas u Domu omladine Beograda nastupiće Letu štuke, jedan od omiljenih sarajevskih bendova.

Formirani još davne 1986. za njihovo ime se vezuje turbulentna istorija puna zanimljivosti i neočekivanih obrta. Takav je i svaki njihov koncert. Jesenji rasprodat koncert u Dorćol Platzu bio je samo jedan od povoda da ovu koncertnu atrakciju organizatori Kontakta ponovo dovedu u Beograd.

Ulaznice po ceni od 2.000 dinara dostupne su u Anti Shopu (Cetinjska 15), blagajni Doma omladine, kao i putem eFinity platforme.

Novo izdanje Kontakta obeležiće koncerti, izložbe, tribine, paneli, kreativne radionice i javne diskusije koje imaju za cilj da dodatno unaprede rad svih sektora koji čine kreativne industrije i industriju zabave. Revijalni koncertni program Kontakt konferencije i showcase festivala svake godine donosi notu ekskluzive u popkulturnim okvirima.

Više informacija o programu na zvaničnom sajtu i društvenim mrežama događaja: https://www.kontakt.org.rs/