Filmovi koji daju više pitanja nego odgovora (2. deo)

0
1197
Filmovi koji daju više pitanja nego odgovora (2. deo)

U savremenom načinu življenja čovek često nema vremena da zastane i razmisli o životu, njegovom značenju, ili da neke stvari sagleda iz druge perspektive. Ipak, s vremena na vreme, svakome dobro dođe predah, kao i postavljanje novih ciljeva.

Ponekad nam filmovi pomažu da damo glas našim unutrašnjim dijalozima, posebno oni čiji se likovi suočavaju sa promenama od životnog značaja i preispituju sebe.

Prošle nedelje smo za vas izdvojili sedam predivnih filmova koji „hrane“ ljudske misli i pomažu čoveku da bolje upozna sebe. Došlo je vreme da upotpunimo listu sa još sedam, takođe maestralnih kinematografskih ostvarenja slične tematike.

Nazad
Sledeći

NESREĆNA DŽASMIN

Kada u njenom životu sve počne da se raspada, uključujući i brak sa bogatim bisnismenom, pripadnica njujorškog visokog društva Džasmin se seli u sestrin skromni stan u San Francisku gde pokušava da se sabere i nastavi dalje.

independent.co.uk

Uloge: Cate Blanchett, Alec Baldwin, Sally Hawkins, Bobby Cannavale, Peter Sarsgaard, Louis C.K., Andrew Dice Clay, Daniel Jenks, Michael Stulhbarg, Max Rutherford…

Nazad
Sledeći