Boho Bar: Naša džungla i šareni raj

0
1224

U moru raznovrsne beogradske ponude klubova i barova, 20. maja od 19:30 časova svoja vrata otvara nam Boho Bar, boemsko “ostrvo” koje će predstavljati otelotvorenje unikatnog beogradskog šmeka, pomešanog sa dizajnom Azije, Balija, Maroka i drugih egzotičnih destinacija.

“Boho Bar je naša džungla i šareni raj; to je gradska oaza i muzička avantura. To je mesto gde možete da se izujete i prepustite boemskoj strani svoje ličnosti – Boho bar je mesto gde ste potpuno slobodni!” – poručuje ekipa koja stoji iza ovog inovativnog beogradskog koncepta.

Postavljen u srcu najznamenitije lokacije u Beogradu, Kalemegdana, na kome se vekovima sreću i sudaraju najrazličitije kulture, ovaj lounge bar/klub je zamišljen kao mesto gde se svakog dana u nedelji možete beskrajno izležavati u udobnom ambijentu, okruženi jastucima, tepisima, pravom džunglom rastinja, palmama, nameštajem i statuama sa Balija i tome slično. Posebno naglašavamo da je u pitanju “barefoot” koncept, što znači da ćete moći da uživate potpuno bosi i osetite opuštenost i povezanosti sa enterijerom, koji su ključ cele Boho Bar priče.

Naravno, muzika prati celokupan ambijent i priču, tako da će program biti orijentisan ka nekomercijalnom zvuku u kom će prednjačiti chill, deep house i pokoji egzotični prizvuk. Muziku će uglavnom vrteti odabrani beogradski DJ-evi od četvrtka do nedelje i to od zalaska sunca pa na dalje.

Osim toga, ekipa Boho bara planira da više puta mesečno organizuje žurke na kojima će ugostiti razna poznata strana DJ imena i live izvođače, a ceo umetnički koncept biće upotpunjen projekcijama filmova pod otvorenim nebom, jpga radionicama, afterwork sadržajima itd.

Otvaranje je zakazano za 20. maj, a program će početi od 19:30h.

Kao specijalno iznenađenje najavljujen je nastup japanske fire performance geiše, YUSURA, koja je svetski poznata članica FUEL GIRLS kolektiva iz Londona.

Spremite se da aktivirate sva svoja čula u novoj oazi u srcu Beograda i vidimo se na otvaranju!