Direktno iz Minhena – Benjamin Fröhlich ovog petka u klubu DOT

0
705
Blender

Nemački di-džej i producent specifičnog umetničkog senzibiliteta, Benjamin Fröhlich, koji eksperimentiše sa techno i house žanrovima, često začinjavajući super plesnim disco zvucima, nastupiće u petak 20. aprila u klubu DOT (Francuska 6), uz podršku miljenika klupske publike, Kristijana Molnara.

Blender

Tokom protekle decenije Benjamin Fröhlich je bio angažovan na elektronskoj muzičkoj sceni na različite načine. Prošao je put od organizatora žurki do vlasnika prodavnice ploča pod nazivom “Play Record”, a zatim su ga ambicija i posvećenost muzici odveli do di-džej pultova prestižnih svetskih klubova. Usledilo je osnivanje andergraund izdavačke kuće “Permanent Vacation”,  sa prijateljem Tom Bioly-em i hitovi koji su bili objavljeni od strane John Talabot-a, Todd Terje-a, Mano Le Tough-a, Tuff City Kids-a i mnogih drugih.

U poslednjih nekoliko Benjamin Fröhlich se bavi i produkcijom, na osnovu dugogodišnjeg iskustva u di-džejingu i svoje ljubavi prema muzici, istražuje svoje vizionarske ideje i stvara magičnu atmosferu na svakoj žurci.

Maiko Sakura Photography

Kristijan Molnar tvorac je Christallization Radio Show-a, koji je pokrenut sa idejom promovisanja elektronske muzike u Srbiji. Na sceni je preko deset godina i profilisao se kao di-džej alternativnog duha i energičnih allnighter žurki.
Njegovi setovi odišu melodičnim techno-m, Chicago house-om, ali i disco-m, soulom, funk-om i new wave-om.
Nastupao je na mnogobrojnim klupskim i festivalskim žurkama širom Evrope.

Vidimo se u DOT-u!