Kraj marta u Zvezdra Teatru uz Teofiloviće – April počinje premijerom

Mart u Zvezdara Teatru biće ispraćen koncertom braće Teofilović koji će, 29.3. u 19.30, publici prirediti jedinstveno muzičko iskustvo koje se doživljava svim čulima, ne samo sluhom.

Sa velikom zadovoljstvom i radošću vam predstavljamo novi, aprilski repertoar Zvezdara Teatra, za koji je prodaja ulaznica počela 20. marta u podne!

April počinje premijerom predstave Osama – Kasaba u Njujorku, prema romanu Vladimira Kecmanovića, u dramatizaciji Koste Peševskog i Darka Bajića. Predstavu režira Darko Bajić, a igra je ekipa sjajnih, mladih i talentovanih glumaca: Andrija Kuzmanović, Jovan Jovanović, Iva Ilinčić, Branko Janković, Isidora Simijonović i Amar Ćorović. Predstava će se ovog meseca prikazati u četiri termina.

Foto: Nikola Vukelić, telegraf.rs

Klaustrofobičnu komediju, Dušana Kovačevića, u režiji Darka Bajića, u kojoj igraju Ljubomir Bandović, Nevena Ristić, Marko Janketić/Stefan Trifunović, Zoran Cvijanović, Slavko Štimac, Jovana Stojiljković/Nina Nešković i Igor Grabovica/Milan Gromilić će, 21. aprila, imati stoto izvođenje!

Predstava Suze su OK, Mirjane Bobić Mojsilović u režiji Milana Karadžića, u kojoj igraju Tanja Bošković, Rade Marjanović, Milan Caci Mihailović i Petar Mihailović, ovog meseca slavi deset godina od premijere.

Uživajte u početku novog godišnjeg doba i kvalitetnim predstavama!