Magična ruža iz bajke “Lepotica i zver” stvarno postoji!

0
2993

Ukoliko ste ljubitelj  bajke “Lepotica i zver” ili znate nekog ko jeste sigurno će vas obradovati vest da film stiže u naše bioskope 16. marta, a ako kojim slučajem imate 55$ ovaj neobični poklon koji se pojavio na tržištu će vas sigurno zaintrigirati. U pitanju je magična ruža iz ove bajke koju je lansirala u prodaju dizajnerska kuća “Luxe Bloom”.

bitesreviewsyoucanuse.com

Sigurno se pitate ko je lud da da toliki novac za ovu ružu, kada možete da kupite običnu ružu i stavite je u staklenu posudu i dobijete isto, za znatno manje novca. Ipak, verovali ili ne ruža je zaista magična, što je i razlog njene skupoće, a uz nju, razume se, dobijate i originalni stakleni poklopac. Šta je to toliko magično u vezi ovog cveta? Dolazi sa Ekvadora i cveta mesecima bez kapi vode. Ono što je održava “živom” jeste drevna potpuno prirodna metoda. Pa, ako ovo nije originalna začarana ruža koja nikad ne vene, onda ne znamo koja je.  Sada tih 55$ i ne deluje kao poptuno bačen novac, naravno, razume se, ako vas ovakvi pokloni fasciniraju.

http://elitedaily.com/

Ako je vaša ljubav prema ovoj bajci na još višem nivou, a Bel vaša omiljena Diznijeva princeza, postoji zamak koji izgleda identično kao onaj u kom je živeo zver, a vi se možete naći u ulozi Bel i živeti njenim životom čitavih pet dana. Zamak se nalazi u Dunsu u Škotskoj i u dogovoru sa Diznijem nudi specijalni “Lepotica i zver” tematski odmor za srećnike koji pobede na takmjičenju. Da bi ste osvojili petodnevni  odmor na ovom fascinantnom mestu potrebno je da uneste vaše ime i email adresu pre 31. marta. na ovom linku.

storyoffive.com