Sanja Ilić i Balkanika sa novim članom kreću put Portugala

0
1051
FOTO: LJ.TOZEV / RAS SRBIJA

Sanja Ilić i grupa Balkanika, predstavnici Srbije na takmičenju za Pesmu Evrovizije, svečano su ispraćeni na ovo prestižno takmičenje iz galerije RTS-a u Takovskoj ulici.

Maj je stigao, a sa njim i najprestižnije muzičko takmičenje Pesma Evrovizije. Posle mnogo bure na Beoviziji, pobednici tog festivala Sanja Ilić i grupa Balkanika, u ponedeljak kreću put Lisabona, gde će u drugoj polufinalnoj večeri, 10. maja, pokušati da izbore veliko finale. Svečani ispraćaj naših predstavnika održan je danas u galeriji RTS-a. PR javnog servisa Duška Vučinić-Lučić izrazila je veliko zadovoljstvo i istakla da su pripreme za nastup protekle sjajno.

Ono što je svakako najvažnije jeste činjenica da nije došlo do iznenadnih promena što se same kompozicije tiče, tako da ostaje prvobitni plan da numera bude izvedena na srpskom jeziku.

Takođe, sam sastav Balkanike je doživeo određene promene. Mladenu, Neveni i Danici pridružila se mlada pevačica Iva Banićević, od ranije poznata kao prateći vokal Aleksandre Radović. Nije bilo mnogo reči o samom scenskom nastupu koji će gledaoce iznenaditi u toku samog prenosa.

Foto: Marko Jovanović, Izvor: telegraf.rs

Na pitanje o takmičarskim ambicijama i željenom plasmanu, frontmen grupe Sanja Ilić je istakao da nije toliko okupiran time koliko željom da nastup prođe što bolje i da pevanje bude savršeno.

Na samom ispraćaju dobili smo i neke lepe pozdrave. 🙂

A post shared by Vajb Magazin (@moj_vajb) on

Našim takmičarima želimo svu sreću!