Ludilo oskarovske noći

0
601

Još jednom smo bili svedoci najglamuroznije večeri u svetu filma. Jubilarna 90. dodela Oskara protekla je izuzetno zanimljivo. Na sceni, tokom proglašavanja pobednika u svim imenovanim kategorijama imali smo jednu, a iza kulisa čitave večeri sasvim drugu, interesantniju priču.

Svakako da su zvezde večeri bili osvajači ove prestižne nagrade, ipak i drugi su svojim oblačanjem i gestovima privukli pažnju javnosti.

1. Pevačica i tekstopisac Andra Dej (Andra Day) nije mogla da odoli raskošu crvenog tepiha, te je odlučila da pored šetnje i malo sedne na isti. Bez obzira što je Andra izgledala glamurozno, ipak je ovaj događaj za nju bio potpuno iscrpljujući.

hips.hearstapps.com

2. Agneš Varda poznata francuska rediteljka, iako je na kraju devete decenije, nije mogla da odoli čarima ovog događaja. Shodno tome pojavila se u veoma zanimljivoj toaleti. Jeste da je sve to Guči (Gucci), ali je kimono.

pixel.nymag.com

3. I Oskar za najbolje holivudske prijatelje ide…u ruke Sandri Bulok i Nikol Kidman, koje uvek kažu da i pored toga što su “dobre sestre”, takođe su i “dobre pijanice”.

peopledotcom

4. Jeste mlada, ali bar da ima malo poštovanja prema starijoj i poznatijoj koleginici. Tifani Hadiš (Tiffany Haddish) je na sebi svojstven način želela da pozdravi ikonu Holivuda Meril Strip (Meryl Streep). Tifani je hodajući crvenim tepihom bukvalno iskočila pred filmsku divu.

peopledotcom

5. Što da se provlačim između redova kad mogu i ovako. Dženifer Lorens se vodi onom “preko preče, naokolo bliže” i sve to sa čašom vina u ruci. Fino, nema šta.

peopledotcom

6. Pa ne mora svako da dobije Oskara. Dokaz za to je zvezda Helen Miren (Helen Mirren), koja je umesto prestižne nagrade dobila džet ski. I to, ni manje ni više nego za najkraći govor.

bravotv.com

7. I dok svi prisutni na ovom događaju ulaze i hodaju crvenim tepihom normalno, vremešna zvezda Rita Moreno to radi na sebi svojstven način. Bez obzira na godine, jedna pirueta uopšte joj ne predstavlja problem.

mozaikhaber.com

8. Da je sve puka zabava pokazale su nam i prezenterke Tifani Hadiš (Tiffany Haddish) i Maja Rudolf (Maya Rudolph). “Srećne smo što smo ovde, ali noge nas bole”, prvi je utisak ove dve šarmantne dame. “Cipele nosim od 11 ujutru. A koliko dugo ih ti nosiš?”, upitala je Hadiš, suflirajući Maji da kaže – “Od Critics’ Choice Awards-a.”

calgaryherald.com

Naslovna fotografija: cdn.com