Godina dobrog vajba na izmaku – Još bolji vajb u najavi!

0
716
Godina dobrog vajba na izmaku - Još bolji vajb u najavi!

Šta reći o Novoj godini, a da ne bude kliše? Na koji način sumurati utiske iz prolazeće, a da ne bude predugo? Ma da. Da ostavim ta razmišljanja za neke druge prilike i samo pišem kako me osećaj nosi.

Nedavno smo pitali ljude da opišu prethodnu godinu u tri reči i većina odgovora je sadržala jednu reč – turbulentna. I naša je bila takva. S tim da su nam te turbulencije na kraju donele ono najbolje. Posle hiljadu uspona i padova, radnih i lenjih dana, hladnih i usijanih glava, na kraju smo uspeli da u naš život unesemo, pa da vam potom prenesemo, popriličnu količinu Dobrog VAJBA. Tako nameravamo i da nastavimo. Samo još bolje. Da radimo više. Da nas bude više, da bi vas bilo više. Više vas čiji ćemo dan ulepšati. Veći broj vas koji će se pronaći u našim piskaranjima. Nekih novih ljudi koje ćemo nasmejati, raznežiti, rasplakati, zaprepastiti, odvesti u naš svet sanjarenja, pa ih ponekada vratiti u realnost.

Foto: Kristina Bijelić

Kao jedan od urednika, prvo želim da se zahvalim vama. Ljudima koji su nas čitali i širili priču o magazinu koji je posve nešto sveže, drugačije i bilisko vama. Zatim, želim da zahvalim našim novinarima koji su vam svakim tekstom dali deo sebe. Stefanu koji je okupio originalnu ekipu. Milanu koji je dao život sajtu. Teodori koja je uvek brinula o svemu. Lakiju bez kog sportska rubrika ne bi bila ista. Mojoj malenkosti zbog neodustajanja i novih ideja koje ne prestaju da izlaze iz ove glave. Kristini koja je srce cele priče. I za kraj, Naji koja je naše lice i koja vam daruje još jedan novogodišnji editorijal.

Foto: Kristina Bijelić
Foto: Kristina Bijelić
Foto: Kristina Bijelić
Foto: Kristina Bijelić
Foto: Kristina Bijelić
Foto: Kristina Bijelić
Foto: Kristina Bijelić

Srećna Nova godina,

Vaš VAJB.