ZVEZDARA TEATAR: Stigao je repertoar za januar

0
877
ZVEZDARA TEATAR: Stigao je repertoar za januar

Januarski repertoar Zvezdara teatra je spreman, a prodaja ulaznica počela je danas! Započnite godinu nekom od predstava sa predstojećeg repertoara.
Januar je mesec kada je zbog praznika u opticaju manje predstava, tako da budite sigurni i obezbedite ulaznice na vreme.

Vreme je novogodišnjih i božićnih praznika, slava i darivanja, vreme kada biramo poklone za saradnike, prijatelje i porodicu. Zvezdara teatar omogućava da na originalan i jednostavan način obradujete drage ljude i poklonite im nešto drugačije – predstavu sa repertoara njihovog pozorišta. Pripremljeni su i vaučeri koji važe do kraja pozorišne sezone, a koje možete kupiti na biletarnici pozorišta.

Zvezdara teatar učestvuje i u humanitarnoj akciji Čep za hendikep. Pridružite im se i vi! Kada dolazite na predstavu ponesite čepove i u foajeu potražite kutiju specijalno napravljenu za ovu akciju.

Dođite na vreme, nakon početka predstave ulazak u salu nije moguć. Kašnjenje smeta glumcima i ostaloj publici. Magija počinje kada se ugase svetla, ne propustite je.

Želimo vam srećne praznike i legendarne trenutke u Zvezdara teatru!

Više informacija možete pronaći putem mejla prodaja@zvezdarateatar.rs ili na broj telefona 2419664.