Ličnost čini skup osobina spojenih u celinu. Primarna osobina određuje kakava ste osoba i kako ćete se ponašati u određenim situacijama. Vaša ličnost trenira vaš mozak da vidi stvari onako kako ih vi doživljavate. Um se jednostavno poigrava, ali ne na štetan način.

Predstavljamo vam ilustraciju koja objašnjava na koji način vas um navodi da vidite stvari, ali na osnovu vaše ličnosti. Pa da vidimo, koju životinju ste prvo uočili?

Foto: ia.meaww.com

Pastuv

Foto: ia.meaww.com

Ako je pastuv prva životinja koju vidte – to znači da spadate u grupu ambicioznih. Divlji, slobodni i sveži težite ka uspehu i slobodi, bez obzira na sve. Nikada se ne povlačite od poštenog posla i ne bežite od borbe. Povezani ste sa svojim unutrašnjim bićem i uvek spremni da se zauzmete za sebe. Vaša ličnost je za primer, nepromenljiva, iskrena i spremna za avanturu.

Petao

Foto: ia.meaww.com

Ako ste prvo uočili petla – glavna karakteristika vaše ličnosti je istrajnost. Petao nije smeran ni po kom standardu. On je brz, pametan i uporan. Uprkos malom telu, petao ume da bude agresivno stvorenje. Vi, kao on, možete izgledati bezopasno. Međutim, bez obzira na to, malo je onih koji vam se mogu suprotstaviti.

Kraba

Foto: ia.meaww.com

Ukoliko vas odlikuje čvrsta spoljašnjost, a meka unutrašnjost – verovatno ste na slici prvo uočili krabu, jer su upravo te crte svojsvene pomenutoj životinji.  Kao što znate, krabe su veoma odane. Ako se zagledate u sebe, uočićete da ste uvek odani (svesno ili nesvesno). Uvek stavljate potrebe bližnjih ispred sopstvenih. Ni u najluđim snovima vam ne bi palo na pamet da povredite ili izneverite poverenje onih do kojih vam je stalo.

Bogomoljka

Foto: ia.meaww.com

Bogomoljka je gospodar osećaja i strpljenja. Spremna je da satima čeka svoj plen, bez naznake da “lovi”. Ako ste prvo videli bogomoljku – to znači da imate jake instinkte. Unutrašnji glas vas vodi i očito ste povezani sa sobom. Određujete vaše granice i kao bogomoljka ste veoma borbeni.

Vuk

Foto: ia.meaww.com

Usamljeni ratnik koji hoda u čoporu. Kao što znate, vukovi žive u čoporu, ali su takođe i usamljena bića koja lutaju kroz divljinu. Svirepi su i bez straha. Ako ste prvo ugledali vuka – velike su šanse da posedujete navedene osobine. Možete biti deo mase, ali vaša ličnost će se uvek izdvajati. Imati osobine vuka je podjednako iscrpljujuće i smirujuće, ali vi uvek znate da izbalansirate.

Pas

Foto: ia.meaww.com

Odanost, hrabrost, zaštita i nesebičnost su prva asocijacije kada pomislite na psa. Ukoliko ste prvo ugledali psa – možete da odahnete i budete sigurni da vi spadate u mali broj onih koji poseduju pomenute osobine. Možete biti odani ali agresivni, nesebični i druželjubivi, zaštitnički nastrojeni i vedri. Vi ste kombinacija retkih i neverovatnih osobina i nije čudo što ste voljeni.

Orao

Foto: ia.meaww.com

Divlji i slobodni, orlovi su ultimativni predatori u prirodi. Ako ste prvo videli orla – to pokazuje da ste skoncentrisani u ostvarivanju svojih ciljeva. Nikada se ne dvoumite i uvek ste spremni da uradite ono što ste zamislili.

Leptir

Foto: ia.meaww.com

Leptir je simbol lepote i promene. Tranformiše se od čaure do jedne od najlepših prirodnih kreacija. Ako ste prvo videli leptira – verovatno posedujete iste osobine. Vi ste prilagodljivi, fleksibilni i možete da se menjate u odnosu na svoje potrebe. Ukoliko se nađete u bezizlaznoj situaciji, poput leptira u čauri, vaša lišnost će vam omogućiti da stvari ponovo postavite na svoje mesto.

Golubica

Foto: ia.meaww.com

Kao simbol mira i večne ljubavi, golubica je jedna od najlepših kreacija prirode. Ako ste prvo ugledali golubicu – vi ste verovatno mudri. Smireni ste, strpljivi, brižni i u miru sa sobom. To je jedna od najteže održivih stvari u životu, ali vi u svemu imate kontrolu. Uvek ćete ostati sibol nade za svakoga.