“U sali lom” – Novi album Bajage i “Instruktora” uskoro u prodaji

Novi studijski album Bajage i instruktora pod nazivom „U sali lom“ pojaviće se u prodaji od 18. aprila 2018, u izdanju PGP RTS-a.

U prostorijama PGP RTS-a potpisan je ugovor između te izdavačke kuće i jedne od najvećih muzičkih zvezda na našim prostorima – Momčila Bajagića Bajage.

Osamdeset odsto mojih albuma izašlo je u izdanju PGP-a i siguran sam da će ovo biti nastavak do sada uvek uspešne saradnje“, rekao je Bajaga povodom potpisivanja ugovora sa PGP-om, „Album ima 9 novih pesama, plus bonus traku sa albuma „Gitarologija“ Point Blanka pod nazivom „Kad mesec prospe rekom srebra sjaj“.

RTS Vladimir Graić, nakon potpisivanja ugovora sa Bajagom rekao je da mu je čast da se saradnja sa ovim umetnikom ponovo uspostavlja.

“Smatram da je ovo jedan od boljih Bajaginih albuma, a kako je u pitanju jedan od najpopularnijih izvođača u regionu, podrazumeva se da je ovo velika stvar za našu kuću. Obzirom da smo pred Novu godinu izdali i novi studijski album Zdravka Čolića, Produkcija gramofonskih ploča RTS ovim potvrđuje da je bez konkurencije u našoj zemlji. Bajagin album izdat je u regionalnoj koprodukciji sa Croatia records, baš poput albuma Zdravka Čolića“, ističe Graić.

Pored Bajage, autori na albumu su Žika Milenković i Dragoljub Crnčević.