Stigao je prvi trejler novog domaćeg filma “Patuljci sa naslovnih strana”. Premijera filma održaće se u sredu, 17. januara 2018.

Najnovija komedija u režiji poznatog reditelja Milorada Milinkovića (“Mrtav Ladan”, “Čitulja za Eskobara”) na fantastičan način prikazaće život najvećeg rijaliti maga na ovim prostorima, koga igra briljantni Gordan Kičić. Milorad Milinković, ujedno je i scenarista filma, a veliku glumačku ekipu, pored Gordana Kičića, čine: Boris MilivojevićAleksandar RadojičićMilena RadulovićMarko GveroJelena ĐukićLjuba BandovićTamara KrcunovićRale MilenkovićOlga Odanović i mnogi drugi poznati domaći glumci.

Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda reality programa koji se zove “Tri minuta slave”. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Njegov život je zapravo reality program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik medijske kuće koja se bavi proizvodnjom raznih reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova najveća ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.

Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja način kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, naprave zvezdu. Smeštaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: je li sve to zapravo nameštaljka, tj. skrivena kamera koju podmeću njemu?

Kada se uveri da su određene okolnosti ipak stvarne, prinuđen je da spasava sopstvenu kožu na način na koji jedino i zna… pomoću reality programa.

Ali, on mora da razluči najvažnije: da li je ceo njegov život jedan veliki reality? I šta je u svemu stvarno, a šta samo izmišljotina koja donosi rejtinge?

Premijera filma održaće se 17. januara 2018. u Sava Centru od 20 časova i u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center od 20:45. Karte za premijeru su u prodaji od ponedeljka 20. novembra. Za projekciju u Sava Centru biće dostupne na blagajni Sava Centra, putem prodajne mreže Eventima i preko sajta eventim.rs a za projekciju u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, na samoj blagajni bioskopa.

Film će se od 18. januara prikazivati u svim bioskopima u Srbiji i Crnoj Gori, dok će stanovnici Bosne i Hercegovine moći da ga pogledaju od 25. januara.

Nastanak filma “Patuljci sa naslovnih strana” ne bi bio moguć bez ogromne pomoći partnera, kompanija: CineplexxMinaqua i Fox televizori.