Singl novosadske Rok apoteke “Kišobran za snove” dobio svoj spot

Novosadski bend Rok Apoteka objavio je spot za svoju pesmu “Kišobran za snove”, još jedan singl sa njihovog istoimenog albuma prvenca koji je izašao u decembru 2022. godine.

Prvi album ovog rok sastava, koji sadrži deset autorski numera, dobio je brojne pozitivne kritike, a muzički kritičar Branimir Lokner je izjavio da je to najbolji rock album poslednjih godina na našim prostorima. Nekoliko pesama sa pomenutog albuma našlo se na prvom mestu top listi Radija 202 i bilo izglasano za hit nedelje.

Spot za pesmu “Kišobran za snove” snimljen je u KS Eđšeg u Novom Sadu u režiji Ivana Bošnjakovića i inspirisan je njegovim tekstom.

Foto: Promo

Bend Rok Apoteka nastupa preko 50 puta godišnje na brojnim festivalima i manifestacijama, a pred njima su nastupi na Fidbox Festu u Beogradu, Festivalu Priča u Čačku, Moto Festu u Prnjavoru, Danima Piva u Zrenjaninu i Moto Festu u Banjaluci gde sviraju sva tri dana, kao i još mnogo drugih svirki…

Njihova muzika se često opisuje kao spoj starog dobrog ex-yu rocka sa novijim zvukom i predstavlja ne samo harmoničan spoj različitih vremena, već i podsećanje na nezaboravnu muzičku prošlost uz dodir modernog doba. 

Rok apoteka su: Ivan Bošnjaković – vokal i gitara, Duška Jakšić – vokal, Kristina Jevtović – klavijature i prateći vokal, Nemanja Necić – bas gitara i prateći vokal, Sebastijan Šimunović – bubnjevi.

Pogledajte novi spot ↯