Senidah i Raf Kamora udružili snage – i vi ćete obožavati pesmu “100%”

Vikend za nama obeležila je nova pesma regionalne muzičke zvezde Senidah, koja je singl pod nazivom “100%” objavila u saradnji sa austrijskim reperom Raf Kamorom.

Osim što je pesma stigla u sam vrh YouTube trending liste širom našeg regiona, podaci pokazuju da se i te kako slušala i u Austriji, Švajcarskoj i Nemačkoj. Pesma je više od milion puta puta preslušana i na čuvenoj “striming” platformi Spotify, koja zvanično nije dostupna kod nas. To samo govori o tome koliko je veliko interesovanje evropske publike za duet Senidah i Raf Kamore.

Spot za pesmu “100%” sniman je u Barseloni, a fantastična Senidah, čija pojava ne prestaje da fascinira Balkan od kako je pesmu “Slađana” objavila za Bassivity, ne krije sreću što je ostvarila saradnju sa reperom Raf Kamorom koji je jedno od najzvučnijih imena evropske hip hop scene.

Raf Kamora je super za saradnju i baš mi je drago što se ova saradnja desila. Barselona je jedan od mojih omiljena gradova, pa i Rafov, zbog čega je snimanje spota bio pravi spoj posla i uživanja” – kaže ova muzička zvezda.

Pesmu “100%” potpisuje produkcijska kuća Bassivity Digital, a u ovom trenutku Senidin novi singl ima više od četiri miliona pregleda na YouTube-u, samo tri dana od objavljivanja.

Poslušajte kako to sve izgleda u video-klipu ispod teksta.

Ivan Hijavata Radulović
Ivan Hijavata Radulović
Student Pravnog fakulteta u Kragujevcu. Dadilja u kriznim momentima. Ume svakog da sasluša, ali ipak na kraju sluša sebe. „Kad bi bilo” pretvara u „eto, i to sam uradio”. Ne drži ga mesto. Ne pije, ali će mu koka kola doći glave.