Da li ste čuli za poznatog pariškog fotografa Igora Borisova? Naime, reč je o čoveku koji uz pomoć svog aparata i kreativnosti stvara pravu pravcatu magiju. Bavi se isključivo dečijom fotografijom, te je izgleda njihova čarobna energija prešla i na njega. Stoga ne čudi što nas njegovi editorijali nekako uvek ostavljaju bez teksta, i bude posebane emocije.

Jedan od svojih najlepših i najautentičnijih editorijala, Igor je odradio za italijansko podizdanje Vogue magazina – Vogue Bambini. Na obali mora, uz pomoć šest prelepih riđokosih devojčica i nekoliko gracioznih konja, nastala je umetnost. Ne želimo previše da dužimo u deskripciji, pa ćemo vas pustiti da baš kao i mi jednostavno uživate u ovim fotografijama koje nadahnjuju.

Igor se bavi profesionalnom fotografijom već dve decenije, a za to vreme njegov talenat primetili su mnogi. Sarađivao je sa nekoliko svetskih magazina poput Vogue Bambini (Italija), Elle kids (Francuska), Vainty Fair, ali i velikim modnim brendovima – Burberry, Giorgio Armani, Zara i mnogim drugim.

Kako i sam navodi, u slobodno vreme, kada ne putuje širom sveta radi fotografisanja, vreme provodi uživajući u svojoj drugoj životnoj pasiji – odlazi na pecanje sa svoja dva sina u Grčku.

Fotografije: lebook.com