Nova X-Men serija “The Gifted” dobila prvi tizer

Fox je izbacio prvi tizer za seriju The Gifted, i najavio puštanje celog trejlera za sledeću nedelju.

ign

Fox nam je omogućio da zavirimo u nadolazeću X-Men seriju “The Gifted”. Dok se očekuje potpuni trejler, koji će biti pušten 15. maja, donosimo vam prvi pogled na ostvarenje u videu koji možete pogledati u nastavku teksta. Serija će biti u etru ove jeseni, a pilot epizodu je režirao četvorostruki režiser X-Men filmova Brajan Singer.

Zvezde serije The Gifted su Stiven Mojer, Ejmi Aker, Persi Hajnš Vajt, Šon Tile, Bler Redford, kao i Džejmi Čung koja tumači Blink mutanta i Natali Ali Lind u ulozi Polaris mutanta.

U proizvodnji 20th Century Fox Television and Marvel Television, The Gifted će biti fokusirana na dvoje običnih roditelja (Mojer i Aker) koji otkrivaju da njihova deca poseduju mutantske moći. Primorana da pobegne od neprijateljski nastrojene vlade, porodica mora da se pridruži podzemnoj mreži mutanata i bori se za opstanak.

Direktor Fox-a Dejvid Maden je u julu, kada je serija najavljena, izjavio da je realizacija Marvelovog projekta bila glavni prioritet na mreži.

“Veoma smo zadovaljni načinom na koji nas je Met Niks odveo u ovaj uzbudljivi univerzum.” – rekao je Maden i dodao – “Tu je strip, emocionalni i kompleksi odnosi, kao i bogata, postojeća mitologija iz koje se može dosta izvući. Sa briljantnom produkcijskom ekipom koja stoji iza projekta, on ima sve odlike velike, zabavne i uzbudljive nove serije.”