Ne postoje granice – Večera na nebu

0
70
Ne postoje granice - Večera na nebu

Činjenicu da nebo više nije granica, dokazuje to da postoji “Večera na nebu”. U maju 2006. godine, agencija Hakuna Matata specijalizovana za gurmanske užitke i Fun grupa, kompanija specijalizovana za instalacije zabavnih parkova, udruženim snagama su ostvarile naše dečije snove. Stvorena je “Večera na nebu”  (Dinner in the Sky). Mnogi kulinarski stručnjaci od tada su imali prilike da pokažu svoje umeće, jer je ovaj “projekat” prešao nebo iznad 45 zemalja u Evropi, ali i u Australiji, Japanu, Indiji, Brazilu, Kanadi i mnogim drugim.

U Srbiji je ovaj događaj organizovan 2013. godine, kada su hrabri mogli da uživaju u pogledu iznad Beograda na 50 metara visine. Oni koji nisu imali priliku da učestvuju u ovom nesvakidašnjem iskustvu, svakako će ovu želju staviti na svojoj “bucket” listu , jer ne sumnjamo da će se organizatori ponovo vratiti u naš grad.

Nebo je oduvek bilo inspiracija i fascinacija, a sada imamo priliku da ga na neki način dotaknemo i iskusimo. Ljubitelji selfija i hedonisti svakako su spremni na ovaj hrabar potez, dok kokteli čekaju uzdržanije i one koji se plaše visina. Međutim, bezbednost je ono što odlikuje “Večeru na nebu”. Savršeno dizajnirani i sigurnosni pojasevi omogućuju jedinstveno iskustvo koje je potpuno bezbedno, što dokazuje veliki broj izvedenih događaja.

Kompanija organizuje različite manifestacije kao što su večere sa prijateljima, koktel zabave, a za avanturistički nastrojene, “uskoro venčane” parove, mogućnost za svadbeni prijem na nebu!

Izvor svih fotografija: dinnerinthesky.com