Najmagičniji makaronsi na svetu

Da jednorozi nikada neće izaći iz „mode”, to je već donekle postalo očigledno. A i kako bi kada (u ženskom svetu pogotovo) predstavljaju sinonim za reč savršenstvo. Navikli smo da ih viđamo svuda, od igračaka do odevnih predmeta, na čašama ili šoljama… Ali ovog puta poslastičari iz malenog grada u Džordžiji , rešili su da odu korak dalje. Ta magična stvorenja pretvorili su i u kolačiće. I to ne bilo kakve, već u čuvene makaronse! Ni ne slutivši kakvu će popularnost steći, vest o jednorog kolačima brzo se proširila svetom. Kako i sami navode na svom instagram profilu, preko noći su postali poznati:

– „Oh, Bože! Da li je ovo stvaran zivot?! Hvala što ste naše jednoroge učinili poznatim preko noći! Dobili smo toliko ljubavi širom sveta, da smo morali sami sebe da uštinemo!”

https://www.instagram.com/p/BNphVNogPYc/

Potražnja je toliko velika, da su prodaju ograničili na najviše pet kolačića dnevno po osobi, ali navode da rade na tome da u što kraćem vremenskom roku to promene. Ukoliko se nekada nađete u Džordžiji, u gradu Dulut, posetite MacLab Bakery i javite nam kakvog je ukusa ovaj čarobni slatkiš.