Koji par je konačno zamenio Džej Zija i Bijonse?

0
1258

Pesma „Him & I” repera Džizija (G-Eazy) i pevačice Holzi (Halsey) nastavlja da caruje Bilbordovom Pop Songs listom, te od protekle nedelje zauzima grandiozno prvo mesto. Njih dvoje se, naime, mogu pohvaliti da su prvi i jedini par iz stvarnog života kojem je pošlo za rukom da ponove uspeh Džej Zija i Bijonse sa čuvenom pesmom „Crazy in Love”, koji su ove pozicije krasili u avgustu, davne 2003. godine (feelin old yet?).

Pesma „Him & I” trenutno se nalazi i na Bilbordovoj Hot 100 listi visoko, zauzimajući stabilno 14. mesto.

Interesantno je da su i reper i pevačica već bili, pojedinačno, na prvom mestu pomenute liste. G-Eazy je predvodio listu dve nedelje, od aprila 2016. godine, duetom sa Bebe Rexhom – „Me, Myself & I”, dok je Halsey vladala listom nešto duže – zajedno sa grupom The Chainsmokers i pesmom „Closer”, koja je bila čak 11 nedelja na prvom mestu, počev od oktobra iste godine.

Od ostalih izvođača na listi izvojili bismo i Kamilu Kabelo (Camila Cabello) koja se po četvrti put nalazi u top 10 izvođača s pesmom „Never Be the Same”. Podsetimo se, pevačica je i sa svojom bivšom grupom  Fifth Harmony bila dve nedelje za redom u top 10 (napustila je grupu u decembru 2016).

Pored toga, pesma „No Excuses” Megan Trejnor (Meghan Trainor) je zabeležila najveći skok na Pop Songs listi, došavši sa 40. na 26. mesto.

Naslovna fotografija: GETTY Images