Ida Prester u novoj pesmi i spotu slavi ,,70″

Kako će izgledati vaš 70. rođendan? Nova pesma i spot Ide Prester govori baš o tome. Posle dužeg vremena Ida nam donosi novu stvar – ,,70″!

”Živimo u doba nezdrave paranoje od starosti. U panici smo od bora, lažemo o godinama, stariji ljudi su u tom svetu terora mladosti zanemareni, nevidljivi, pogotovo žene. Htjela sam pokazati kako divan i ispunjen može biti život u starijoj dobi. Starost nije sramota, već privilegija. Nadam se da će moj 70. rođendan izgledati kao onaj opisan u pjesmi i ovom spotu.“ – kaže Ida.

Foto: Marina Uzelac

Za pesmu ,,70″ Ida je pisala i tekst i muziku, a u aranžmanu joj je pomogao njen dugogodisnji saradnik Matej Koncan Klemar.
U spotu glume isključivo dame 60+.

„Tražila sam gospođe s iskrom u očima i pune životne strasti“, priča Ida.

U ulogama je poznata hrvatska manekenka Zvona Vučković, influenserka 50+ Jadranka Olivari Jirsak (Oliva Style), glumica Ksenija Marinković, glumac Borko Perić, zagrebačka street style ikona Đurđa Anotolović, dizajnerka enterijera Lila Jurić i brojne druge dame.

Foto: Marina Uzelac

Inače, Ida je zamislila da u spotu vrti  hulahop i da bude kao Grejs Džons, koju i pominje u pesmi, ali taj poduhvat se ispostavio kao jako zahtevan, jer je Idi bilo potrebno  tri nedelje da savlada tehniku.

Spot je režirala Hani Domazet, a snimio Urh Pirc.