Globalna zvezda MATADOR konačno će nastupati u Belexpocentru

0
705
Blender

Gavin Lynch, poznatiji kao Matador, koji nosi titulu jednog od najtraženijih live act izvođača, nastupiće u subotu, 7. aprila u Belexpocentru (Španskih boraca 74 a). Pored njega, kao podrška, na bini će se naći mladi predstavnici domaće elektronske scene Ilija Đoković, Nikola Mihailović i Roxa.

diginights.com

Iako je odrastao je uz muziku bendova poput Guns N’ Roses, Oasis, Pink Floyd, Orbital i Kasabian, kao tinejdžer Gavin se zaljubio u elektronsku muziku, uz mikseve Dave-a Clarke-a, Richie-ja Hawtin-a, Adam-a Beyer-a i Jeff-a Mills-a. Ovaj strastveni kolekcionar ploča karijeru je počeo u malim klubovima u Irskoj, a ubrzo je dobio rezidenture po popularnim klubovima na Ibici.

Matador je danas deo lineup-a svih velikih klupskih događaja na svetu, a godinama unazad proglašavan je za najboljeg live izvođača. Kao vodeći producent pozicionirao se posle brojnih izdanja za izdavačke kuće “Minus”, “Plus 8”, “Cocoon”, “PercTrax” i “Rukus”, koju je osnovao pre dve godine.

justdeal.com

Ilija Đoković je jedno od najaktuelnijih i najtraženijih imena domaće tehno scene. Publika ga smatra pravim osveženjem i jednim od najperspektivnijih di-džejeva i producenata kod nas.

Tokom aprila će objaviti dva značajna izdanja:
EP za izdavačku kuću Monike Kruse “Terminal M”, kao i debi izdanje za “Tronic Music”,
koja je u vlasništvu Christian-a Smith-a. Podršku novim izdanjima već su pružile i svetske zvezde elektronske muzike: Adam Beyer, Maceo Plex, Joris Voorn i Oliver Huntemann.

wearesoundspace.com

Svaki nastup sa Matadorom za njega je poseban doživljaj:

“Jedva čekam da još jednom nastupim sa Matadorom, da stanem pred beogradsku publiku i testiram puno novih traka. Obećavam zatvaranje za pamćenje!”, rekao je Ilija.

Karte za beogradski live nastup Matadora, u produkciji Blendera, nalaze se u prodaji putem mreža “Eventim” i “Gigstix”, po ceni od 1290 dinara za parter i 1790 dinara za VIP