Ekipa „Tračare” deset godina kasnije

0
1140
Ekipa „Tračare” deset godina kasnije

Good morning, Upper East Siders!

Svi se sećamo kako nas je glas misteriozne „Tračare” uvodio u nove avanture njujorške elite i onih koji se svojski trude da postanu njen deo. „Tračara” je donela planetarnu slavu svojoj glumačkoj ekipi. Međutim, nakon serije, a od tad je prošlo čak deset godina, promenili su se i glumci i njihove karijere – neki od njih i dalje plivaju u glumačkim vodama, a neki su se posvetili privatnom i porodičnom životu. Gde su danas naši dragi Njujorčani?

DŽENI

Tejlor Momsen – Mlađa sestra Dena Hamfrija, Dženi, najviše je menjala izgled od svih ostalih članova ekipe. Nakon serije posvetila se muzičkoj karijeri. Sa svojim bendom The Pretty Reckless često je na turneji, a njihov poslednji album „Who you selling for” je dostigao veliki uspeh sa prodajom od čak 19.580 primeraka u prvoj nedelji.

pagesix.com

DEN

Pen Bedžli – Den Hamfri je napustio Njujork i posvetio se privatnom životu, uplovivši u bračne vode sa pevačicom Dominom Kirk na tajnom venčanju prošle zime. Kada ne uživa sa svojom novopečenom suprugom, Pen nastupa sa svojim bendom Mothxr i snima novi film pod nazivom „Ti”.

pagesix.com

RUFUS

Metju Setl – Dženin i Denov otac, Rufus Hamfri, posvetio se porodici i ostvario se u roditeljskoj ulozi. Ima dvoje dece sa svojom dugogodišnjom devojkom Marijom Alfonsin.

pagesix.com

LILI

Keli Raderford – Lili van der Vudsen pamtimo kao dostojanstvenu i ostvarenu majku. Televizijska drama koja joj je donela slavu negativno je uticala na njen privatni život – Keli je izgubila starateljstvo nad svojom decom 2015. godine nakon teške bitke sa bivšim mužem Danijelom Giršom.

pagesix.com

VANESA

Džesika Zor – Vanesa Abrams možda nije bila omiljeni lik iz serije jer je često stajala na putu vezi između Dena i Serene. Ova glumica se pojavila u nekoliko filmova nakon „Tračare”, a ove godine je uglavnom radila na televiziji. Možete je gledati u poznatoj seriji „Twin Peaks” u ulozi Rene.

pagesix.com

ČAK 

Ed Vestvik – neumoljivi i hladni Čak Bas. Nastavio je glumačku karijeru glumeći serijskog ubicu u seriji „Wicked City”, a u novoj Netfliksovoj seriji „White Gold” imate priliku da ga vidite u ulozi Vinsenta Svona, gde donekle oživljava lik Čaka Basa.

pagesix.com

NEJT 

Čejs Kraford – Nejt Arčibald je drugi član muškog dvojca (pored Čaka Basa) koji je ženski deo publike obožavao. Nakon „Tračare” glumio je u seriji „Blood & Oil”, kao i u horor filmu „Eloiz” rame uz rame sa glumicom Elajzom Dušku. Oprobao se i kao sportista na takmičenju Lifetime Triathlon u Majamiju.

pagesix.com

BLER

Lejton Mister –  Bler Valdorf  smo istovremeno voleli i mrzeli. Njen je lik evoulirao od razmažene tinejdžerke do prave mlade žene. Nakon serije Lejton je odigrala  još nekoliko uloga (Foksova serija „Making History” u kojoj igra je nedavno otkazana), da bi se na kraju ipak opredelila za muzičku karijeru. Lejton se povukla iz šoubiznisa nakon udaje za Adama Brodija sa kojim je dobila prvo dete.

pagesix.com

SERENA

Blejk Lajvli – Serena van der Vudsen je i nakon završetka „Tračare” donekle nastavila da živi – Blejk je bila inspiracija mnogim modnim dizajnerima zahvaljujući svom originalnom stilu. Imala je uloge u filmovima „Bezvremenska Adalajn” i „Grad lopova”. Otvorila je i web stranicu „Preserve” koju je morala da ugasi jer nije ostvarila svoj cilj da poboljša kvalitet života uopše. Blejk je u braku sa Rajanom Rejnoldsom sa kojim ima dve ćerke.

pagesix.com