Da li bi ikada otišao na put sa neznancem?

Na skali od 1 do 100 koliko najviše na svetu voliš da se organizuješ sa svojom ekipom i otputuješ… bilo gde?

Druga opcija koju mnogi ljudi praktikuju je da umesto sa ekipom otputuješ negde potpuno sam, istražiš lokacije u miru sopstvenog društva, bez unapred osmišljenih planova i usklađivanja.

Ali… da li si ikada razmišljao da otputuješ negde sa potpunim strancem? Nekim za koga do pre nekoliko dana nisi ni znao da postoji? Da sednete u kola i krenete na road trip ka potpuno nepoznatoj lokaciji, spremni da nekoliko dana provedete zajedno? Kako ti to zvuči? Adrenalin ili anksioznost?

Dvoje američkih tinejdžera ovu ludu ideju zaista je sprovelo u delo! Nakon nekoliko razmenjenih poruka, dogovor je pao. Iako je prvobitna ideja za lokaciju bila je Banff, nacionalni park u severnoj Kanadi, jedan od njih nije imao pasoš, te su ipak odlučili da će se njihovo filmsko putovanje odigrati u Novom Meksiku.

Ne bismo previše dužili, jer video ispod pokazaće vam do detalja kako je sve to izgledalo… a na vama je da odlučite da li ćete verovati da su dva glavna aktera zaista jedno drugom stranci ili su se samo dobro zabavili… Bilo kako bilo, kadrovi su vredni da ovaj video pogledate od početka do kraja.

Izvor: YouTube / Valspire Family