Album II – romansom u Novu godinu

Mišael Bob Vidaković, nekadašnji član grupe „Sinnermen” i kantautor koji svoju solo karijeru započinje 2021. godine sa numerom „Spasi me”(i istoimenim albumom), sada je objavio i novu numeru pod nazivom – „Romansa”, kojom ujedno i zatvara svoj novi, drugi po redu, album („Album II”).

„Pesma „Romansa” zatvara drugi album koji ima 10 pesama. Izbacivali smo po jednu pesmu na mesec dana iz dva razloga: kako bi ljudi lakše ispratili sadržaj, ali i zbog toga što je vreme u kome živimo postalo ubrzano, novine se nasumično smenjuju… Potrebno je da malo usporimo kako bismo osetili i doživeli svet oko nas. U neku ruku možemo reći da bi to bila poruka albuma u celini, a opet, svaka pesma zasebno nosi neku svoju, jedinstvenu poruku.”

Album je snimljen u studiju „Domar” u Beogradu, u saradnji sa „Ammonite Digital”.

Album sadrži i 3 spota koja su urađena u saradnji sa „Medusa Culture Hub” studijom. Producent muzike je Boris Mladenović Bomla, koji je široj javnosti uveliko poznat zahvaljujući bendu „Jarboli”. 

Za kraj, Bob dodaje: „Pesme govore o ljubavi, društvenim i istorijskim manipulacijama, i naravno, na kraju, i o pitanju koje mori svakoga od nas – pokušaju otkrivanja pravog smisla života.”

Album je za sada dostupan samo u digitalnoj formi na velikom broju muzičkih platformi (Deezer, Spotify, YouTube…).

Fotografije: Atila Sabo